BMW 8-serie Gran Coupé: luxer en groter, maar niet minder sportief

BMW komt met een nieuwe variant van de 8-serie: nieuws waar wij alleen maar blij van worden. Het gaat om de BMW 8-serie Gran Coupé, opvolger van de Coupé en de Cabrio.

Het grootste verschil tussen de Coupé en de Gran Coupé wordt door de naam al verklapt: de BMW 8-serie Gran Coupé is een stuk groter dan de BMW 8-serie Coupé. Het nieuwe model heeft verassend veel ruimte gemaakt voor de achter passagiers. De verlengde wielbasis maakt het mogelijk om twee extra portieren toe te voegen. Natuurlijk mocht dit niks wegnemen van de sportieve look van het model en ook deze 8-serie zal zich laten kenmerken door de dynamische, vloeiende lijnen van het design.

Laatste ontwikkelingsfase

Met welke overige kenmerken deze BMW 8-serie ons omver moet blazen weten we nog niet; het automerk laat ons nog even in spanning afwachten. De BMW 8-serie Gran Coupé zit momenteel namelijk nog in de laatste ontwikkelingsfase van de productie, maar dat duurt niet lang meer. De elegante vierdeurs sportauto maakt zijn werelddebuut tijdens het BMW Group #NextGen event van 25 t/m 27 juni 2019 in BMW Welt in München. De wereldwijde introductie vindt plaats vanaf september 2019.

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
More from Isabeau Kamphuis
Powervrouwen short film: The Female Bond!
Powerrrrrrvrouwen, daar houden wij van! En wij zijn niet de enige. She’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *