Trouwen doe je in een Ford Mustang

Wanneer je in het huwelijksbootje stapt, hoort daar natuurlijk gepast vervoer bij. Heel traditioneel bijvoorbeeld een paard en wagen of een mooie klassieke auto. Maar een nieuwe Ford Mustang blijkt toch ook heel populair.

Ford was te gast bij vijf bruiloften in Europese landen, waaronder Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Mustangs uit verschillende tijdperken speelden een belangrijke rol tijdens deze huwelijken.

Ford Mustang Wedding

Ondanks dat er steeds minder Europeanen in het huwelijksbootje stappen, stappen er wel steeds meer stellen in een huwelijks-Mustang dan in een traditionele trouwauto. Er zijn zelfs speciale bedrijven, zoals Ford Mustang Wedding (FMW) die in acht jaar al meer dan 750 Britse stellen naar hun trouwlocatie hebben gebracht. Ook in Nederland is de vraag naar een Mustang als trouwauto groot.

Volgens de directeur van FMW, Fazer Rhodes, voldoet een Mustang aan alle voorwaarden van een trouwauto. ‘Moderne echtparen willen geen ouderwetse huwelijksauto. Ze willen iets wat cool is, geweldig uitkomt op de foto’s en comfortabel is om in te rijden.’

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
More from Rowan Peperkamp
Verlanglijstje: de bijzondere kalender van Pirelli
Zes maanden na de shoot, werd de 2018 kalender van Pirelli dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *