Toyota RAV4: nu al een bestseller

De nieuwe Toyota RAV4 vliegt als zoete broodjes over de toonbank. De SUV staat sinds 19 januari in de showroom en er zijn er nu – anderhalve maand later – al 1.000 van verkocht. Vorig jaar was de Toyota RAV4 al de bestverkochte SUV wereldwijd. Zou de nieuwe RAV4 dit jaar in zijn voetsporen treden?

De nieuwe RAV4 staat dus nog niet zo lang in de showroom, maar in deze korte tijd zijn er al meer exemplaren gekocht dan van de vorige RAV4 in een heel jaar – zo’n 900 stuks. Onder deze duizend verkopen, vallen ook vierhonderd First Edition versies: een extra complete variant met een voordeel van 2.000 euro.

Zelfopladend favoriet

Een groot deel van de kopers heeft gekozen voor de hybride versie de RAV4: deze is zelfopladend en heeft een gecombineerd vermogen van 218 pk. Desondanks de pk’s heeft ie toch een opvallend lage CO2-uitstaat en een laag gemiddeld verbruik, van 4,4 liter per honderd kilometer. De nieuwe Toyota RAV4 is leverbaar vanaf €39.995, inclusief een hoop veiligheidssystemen zoals een Pre-Collission systeem, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Lane Keep Assist en Road Sign Assist. Een automaat is standaard.

Binnenkort gaan we de nieuwe Toyota RAV4 nog onderwerpen aan de FemmeFrontaal Awesomeness test!

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
More from Rowan Peperkamp
Skoda Fabia: een slimme keus
De vierde generatie van de Skoda Fabia heeft zijn intrede gemaakt. Geen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *