4WD Festival report

4WD Festival

Ook dit jaar vond in het Brabantse Oss het grootste 4×4 feest van Nederland plaats: het 4WD Festival. Dit jaarlijkse off-road festival van 4WD Magazine is niet alleen voor professionals, maar ook voor rookies die het avontuur van offroad rijden al bijna ruiken, zoals onze hoofdredacteur Rowan Peperkamp die er bij was voor een report!

In uitgave 11 van het 4WD Magazine lees je een uitgebreide terugblik op het avontuurlijke festival! Ondertussen bekijk je hier hoe Rowan zich in ‘The Beast’ van Tom Coronel wurmt, en geniet van al het 4 x4 demo’s:

Comments

comments

Lees ook:  Deze auto's maken kans op de titel Women's World Car of the Year 2021
More from Rowan Peperkamp
SEAT Ateca FR: Familie auto? Dan maar zo!
We went bigger, bolder and faster! De SEAT Arona werd ingeruild voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *