Achterbank concertje van Miss Montreal of Wulf in de McDrive?

McDrive

De zomer is in volle gang, wat betekent dat ook het festival seizoen weer geopend is. Samen met vrienden genieten van live muziek en lekker eten. Maar wat nou als je daarvoor niet de hele dag over een modderveldje hoeft te slenteren en in je tasje naar die plastic muntjes hoeft te graaien? Wat als je ook tijdens je roadtrip pitstop even een festivalmomentje mee kunt pakken? McDonald’s verrast zijn drive through gasten deze zomer niet alleen met zomerspecial maar ook een live muziekje van niemand minder dan Miss Montreal of Wulf.

Via de intercom luisterde Miss Montreal en Wulf mee naar de bestelling om vervolgens om de beurt naar buiten te rennen en op de achterbank te kruipen. De hele zomer lang nog, van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond, kan iedereen zomaar verrast worden met een live concertje bij de Mcdrive of via McDelivery. Dat is nog eens een goed excuus voor een cheat-meal.

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
More from Rowan Peperkamp
Opel Grandland X Ultimate: The happiest place?
De nieuwe Opel Grandland X Ultimate, mét sterke 2.0-liter dieselmotor, bracht ons...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *