In deze auto’s rijden onze eigen Oranje Leeuwinnen

Vrouwenvoetbal is een serieuze zaak, dat hebben onze Oranje Leeuwinnen wel bewezen op het WK vrouwenvoetbal dit jaar. Super trots zijn wij natuurlijk dat ze het tot de finale hebben weten te schoppen en met een beetje mazzel (lees: keihard bikkelen) zijn ze naast die Europese titel straks ook in het bezit van de Wereld titel.

Maar waar onze mannelijke voetbalsterren naar huis gaan met een dik salaris, is dat bij de vrouwen net even wat anders. De vierwielers die bij hen voor deur of in de garage staan, zijn dan ook een stuk bescheidener. AutoScout24 geeft een blik in de garage van de sterren die dit weekend strijden voor die wereldtitel.

Lieke Martens

De beste voetbalster ter wereld, oftewel onze eigen Lieke Martens, wordt gesponsord foor Nissan en heeft met haar Nissan Juke niks te klagen.

Shanice van de Sanden

De altijd stijlvolle Shanice van de Sanden, die afgelopen woensdag meerdere pogingen tot een doelpunt deed en een aantal goede voorzetten gaf, houdt het ook bescheiden en rijdt rond in een KIA.

Sherida Spitse

Recordinternational Sherida Spitse verkiest net als haar teamgenoten praktisch boven pronken in een Renault Captur.

Vivianne Miedema

Vivianne Miedema, de gedoodverfde opvolgster van Martens, voetbalt bij Arsenal en is door haar collega’s bekroond tot beste speelster van de FA Women’s Super League. In aanloop naar het EK kreeg deze topspeelster een Volkswagen Polo cadeau van de plaatselijke autodealer.

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

Zondag is het zo ver: de finale van het vrouwen WK in Frankrijk waar de Oranje Leeuwinnen het op moeten nemen tegen de Verenigde Staten. De onbetwiste vedette van Team USA Alex Morgan is trouwens ook niet onbekend in de autowereld. Zo was ze het gezicht van een campagne rondom de Chevrolet Equinox en is ze in het bezit van een Land Rover Defender en ook nog eens een Range Rover Sport.

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Tover je MINI cabrio om naar foodtruck!
Een combinatie van auto’s en lekker eten? Yes please! Food truck festivals...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *