Roadtrip langs Europa’s meest luxe lofts en penthouses

Penthouse, roadtrip

Huur een auto of stap in jouw eigen fijne vierwieler voor deze ultiem luxe roadtrip: door zeven Europese landen en langs de acht vetste lofts en penthouses voor een droomvakantie. Accomodaties voor eens speciale gelegenheid met een zwembad, sauna of dakterras waar je u tegen zegt? Yes, please!

Penthouse met Jacuzzi in Berlijn (€1.462 /nacht)

We starten de roadtrip der roadtrips in Amsterdam en reizen vanuit daar af naar Berlijn. Hier vind je namelijk een prachtig luxe penthouse met een modern urban design en meer banken om op te liggen dan je waarschijnlijk ooit nodig zult hebben. Niet alleen binnen kun je heerlijk languit relaxen, ook op het terras buiten is er meer dan voldoende lig- en zitruimte en een heerlijke jacuzzi. In totaal zijn er drie slaapkamers met zes slaapplekken.

Penthouse met adembenemend uitzicht in Praag (€1.835 /nacht)

Vanuit Berlijn zakken we een stukje naar beneden af, naar de gezellige stad Praag. Voor een ontspannen vakantie met je vriendengroep of familie zit je hier in ieder geval goed; dit penthouse is namelijk groot genoeg voor wel 14 personen. De natuurlijke houten structuur van de penthouse wordt gelardeerd met strak design. Het uitzicht valt eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Van design loft tot een adembenemend uitzicht; deze locatie heeft het allemaal!

Industriële Loft in Athene (€531 /nacht)

Nog een flink stukje naar het zuiden en je vindt deze industrieel ingerichte loft in Athene. Het is dé perfecte plek voor ontspanning midden in het hart van Chalandri en groot genoeg voor vier personen met een scala aan levendige cocktailbars en cafe’s op loopafstand van de loft.

Theater loft (€1.030 /nacht) of traditioneel ingericht penthouse (€546 /nacht) in Rome

Als we het prachtige Griekenland verlaten voor het land van de pasta’s komen we in Rome terecht in dit voormalige theater wat nu een te gekke loft is voor zeven personen. Opzoek naar een knusser stekkie? Met vier personen kun je in Rome ook terecht in een penthouse met een traditionelere Romeinse stijl en prachtig uitzicht.

Penthouse naast kathedraal Giralda in Sevilla (€401 /nacht)

In het Spaanse Sevilla vind je een penthouse met een uniek uitzicht op de derde grootste gotische kathedraal van de wereld: Giralda. Je kunt hier met vier personen overnachten en genieten van dit historische uitzicht.

Loft met binnenzwembad in Lissabon (€1.036 /nacht)

Niet ver bij Sevilla vandaan belanden we vervolgens in het Portugese Lissabon. De loft die we in deze stad ontdekt hebben is toch wel een uitblinker in de lijst door een zwembad zo groot als de woonkamer. Een luxe (maar zeker niet onnodige) toevoeging aan jouw vakantie. De architectuur met hoog plafond en de ideale locatie op loopafstand van verschillende kunstgalerijen, restaurants, theaters en concertlocaties is ook zeker niet verkeerd.

Loft met binnenplaats in hartje Parijs (€571 /nacht)

En dan is het tijd om weer richting Nederland te rijden, maar uiteraard niet zonder een laatste tussenstop in de romantische stad Parijs. En de laatste loft van deze over de top luxe roadtrip vind je dan ik in het hart van the city of love. Knus, maar modern en functioneel ingedeeld met een prachtige binnenplaats om even bij te komen van de drukke stad; oeh la la, daar zeggen wij zeker geen ‘nee’ tegen.

Met zo’n 10.350 kilometer autorijden achter de kiezen is deze roadtrip langs luxe lofts en penthouses alweer ten einde. Honeymoon of speciale familievakantie? Wij weten het wel! Meer te weten komen over één of meer van deze toffe locaties? Kijk dan op holidu.nl voor meer informatie en prachtige foto’s!

Lees ook:  Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Volvo Lifesaver: het automerk gaat de strijd aan met hartstilstanden
We hebben allemaal wel eens een aflevering van Grey’s Anatomy of een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *