Supercar Blondie krijgt eigen programma op Insight TV

Alex Hirshi, die we kennen als Supercar Blondie, krijgt haar eigen televisieprogramma op Insight TV. In Car Crews with Supercar Blondie gaan we zien hoe ze door de Verenigde Staten tourt, op zoek naar de tofste, luidste en meest bizarre auto’s, eigenaren en autoculturen.

In elke aflevering neemt Supercar Blondie je mee in de wereld van opgevoerde voertuigen en de gemeenschappen daaromheen. In Los Angeles duikt Alex bijvoorbeeld in de wereld van het straatracen en in Miami ontmoet ze de Majestic’s Lowriders Car Club. Vervolgens rijdt ze verder naar Detroit, de spirituele geboorteplaats van de muscle cars en drag racing. Frank le Mair van Insight TV: “Car Crews with Supercar Blondie neemt de kijker mee op een reis door de VS. Met Supercar Blondie aan het stuur zitten we in de bijrijderstoel, terwijl zij direct toegang krijgt tot unieke auto’s, hun eigenaren en de meest uiteenlopende autoculturen.’

Aardig CV

Supercar Blondie mag zichzelf met 500K YouTube abonnees, 2,2 miljoen Instagram volgers en meer dan een miljard Facebook views een wereldberoemde influencer noemen. Als influencer, presentatrice en vlogger stapt ze in de meest exclusieve auto’s. Een eigen televisieprogramma is een mooie toevoeging aan haar CV.

Een reis door Amerika, geheel gericht op de Amerikaanse autoculturen én met Supercar Blondie als presentatie, klinkt als een roffelende V8 in onze oren. Car Crews with Supercar Blondie gaat op 22 augustus van start op Insight TV UHD, HD en insight.tv.

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
More from Rowan Peperkamp
De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
De Volvo XC40 is benoemd tot Zakenauto van het Jaar 2024. Voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *