Dak eraf: de Volkswagen T-Roc Cabrio is hier

Een SUV met cabriodak hebben we maar een paar keer eerder gezien – denk Range Rover Evoque en Nissan Murano, maar de Volkswagen T-Roc mag zich de eerste compacte SUV met cabriodak noemen.

De eerste compacte cross-over ter wereld is een feit. De T-Roc cabrio combineert de kenmerken van een SUV met al het fijne van cabrio-rijden. De primeur is voor de IAA in Frankfurt en in het voorjaar van 2020 komt hij naar Nederland.

Rap dakje

De T-Roc Cabrio draagt een hoogwaardige softtop die binnen 9 seconden elektrisch te openen is, ook tijdens het rijden tot maximaal 30 km/u. Wil je op een warme zomerdag de cockpit vast door laten luchten? Dan kun je het dak op afstand openen met de sleutel.

Style of R-Line

De nieuwe cabrio van Volkswagen is leverbaar als Style of R-Line. Neem je een Style dan combineer je rijke uitrusting met een groot aantal mogelijkheden om het in- en exterieur naar wens te personaliseren. De R-Line is gebaseerd op de Style en heeft zowel sportieve R-Line looks, als een sportief R-Line interieur. Ook is de R-Line voorzien van een sportief afgestemd onderstel en progressieve besturing.

De T-Roc Cabrio komt met twee verschillende TSI-benzinemotoren: een 1.0 TSI met 115 pk en handgeschakelde zesbak of een 1.5 TSI met 150 pk en een zeventraps DSG-automaat. De prijzen en de verdere specificaties worden bekend gemaakt in aanloop naar de introductie van de nieuwe T-Roc Cabrio.

Comments

comments

Lees ook:  CUPRA onthult de nieuwe Formentor en Leon en wij waren erbij
More from Rowan Peperkamp
In welke grote stad ben je het voordeligst uit met je autoverzekering?
Dat je een hogere premie betaalt voor je autoverzekering als je in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *