Dak eraf: de Volkswagen T-Roc Cabrio is hier

Een SUV met cabriodak hebben we maar een paar keer eerder gezien – denk Range Rover Evoque en Nissan Murano, maar de Volkswagen T-Roc mag zich de eerste compacte SUV met cabriodak noemen.

De eerste compacte cross-over ter wereld is een feit. De T-Roc cabrio combineert de kenmerken van een SUV met al het fijne van cabrio-rijden. De primeur is voor de IAA in Frankfurt en in het voorjaar van 2020 komt hij naar Nederland.

Rap dakje

De T-Roc Cabrio draagt een hoogwaardige softtop die binnen 9 seconden elektrisch te openen is, ook tijdens het rijden tot maximaal 30 km/u. Wil je op een warme zomerdag de cockpit vast door laten luchten? Dan kun je het dak op afstand openen met de sleutel.

Style of R-Line

De nieuwe cabrio van Volkswagen is leverbaar als Style of R-Line. Neem je een Style dan combineer je rijke uitrusting met een groot aantal mogelijkheden om het in- en exterieur naar wens te personaliseren. De R-Line is gebaseerd op de Style en heeft zowel sportieve R-Line looks, als een sportief R-Line interieur. Ook is de R-Line voorzien van een sportief afgestemd onderstel en progressieve besturing.

De T-Roc Cabrio komt met twee verschillende TSI-benzinemotoren: een 1.0 TSI met 115 pk en handgeschakelde zesbak of een 1.5 TSI met 150 pk en een zeventraps DSG-automaat. De prijzen en de verdere specificaties worden bekend gemaakt in aanloop naar de introductie van de nieuwe T-Roc Cabrio.

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *