Kerst editorial: Jup, het is bijna zo ver, een nieuw decennium!

Een decennium waarin je misschien wel gaat verhuizen, een (klein)kind krijgt, gaat trouwen of besluit een hond te nemen. 

Maar ook een decennium waarin mobiliteit een totaal andere vorm aan zal nemen. In ieder geval in de stad. Het asfalt wordt ondertussen bezet door een heel ander soort kaliber auto’s. De Fiat Panda uit 2000 is al lang niet meer te vergelijken met producten als een Tesla Cybertruck. In het komende decennium zal het steeds minder over bezit gaan. Niet meer over diesel. En ook niet meer over snelheid. In het nieuwe decennium is er alleen nog plaats voor nieuwe mobiliteit en dus nieuwe manieren om van A naar B te komen. Per deelauto en elektrische step bijvoorbeeld. Of per autonome taxidienst. Een decennium dat weer compleet anders wordt dan wat we gewend zijn. 

En nu klinkt dat nog steeds al een ver-van-je-bed-show, maar de toekomst staat letterlijk en figuurlijk voor de deur. Over tien jaar kunnen wij ons niet meer voorstellen dat er überhaupt ooit auto’s als een Fiat Panda uit 2000 rondreden.  

Oud of nieuw. Delen, hebben of houden. Verbranden, opladen of trappen. 

Make the most of it.

Header: Marjolein Tetteroo Fotografie | BMW 8 serie coupé

Comments

comments

Lees ook:  Afleidingen in het verkeer kunnen je duur komen te staan
More from Rowan Peperkamp
Minder kilometers, minder kosten: tijd voor een andere autoverzekering?
  De coronacrisis: we zijn alweer acht maanden onderweg. Van intelligente lockdown,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *