Top 3 meest sexy auto’s van 2019

Bij FemmeFrontaal genieten we van een hoop verschillende auto’s. Van huis-tuin-en-keuken-wagens tot help-ik-kwijl-bakken. En die zetten we een weekje bij ons op de stoep of we gaan er mee op speeddate over de grens. Ook dit jaar zijn er weer genoeg favorieten langs gekomen. Maar er kan er maar één de meest sexy auto van 2019 zijn. We vroegen aan jullie welke auto jullie favoriet is en dit is de top 3!

Brons: Volvo S60

“De nieuwe Volvo S60 is in Nederland alleen verkrijgbaar in zijn meest sportieve jasje, dat R-Design heet bij Volvo. De Zweden mikken dan ook alleen op de zakelijke rijder voor deze auto. En ik moet zeggen dat ik voor de tweede keer in mijn leven zeg: “Wat een dikke bak!” Dat ik dat ooit over een Volvo zou zeggen!”

Gedeeld zilver: Toyota GR Supra & Audi RS5

“De Toyota GR Supra dankt haar brute looks niet alleen aan de eerste vier generaties Supra maar ook aan de beeldschone 2000GT, een ware klassieker met – ooit ook een zes-in-lijn – double bubble dak én lange neus. Vanuit de cockpit heb ik het meest sublieme uitzicht ever, kijk ik uit over een supervette motorkap, en in mijn zijspiegels adoreer ik zijn wulpse dijen.”

“Wat voor BMW de ‘M’ en AMG voor Mercedes is, is voor Audi de RS. Afgekort staat RS voor het Duitse woord RennSport. Alle performance auto’s van Audi’s krijgen de eer deze titel te dragen. De Audi RS5 is een heuse headturner voor Audifans en petrolheads. De woorden “Lekker hoor!” vlogen me om de oren evenals goedkeurende hoofdknikjes.”

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
Audi RS5 Sportback

Goud: Alpine A110

“Het is de Fransen gelukt om van de Alpine A110 een échte retro auto te maken, bijna een spitting image van het origineel en tegelijkertijd helemaal van nu. Van de vier koplampen vooraan over de bolle achterruit tot de brede heupen achteraan. En in mijn zijspiegels zie ik vooral vrouwelijke rondingen. Een lust voor het oog zijn de two-tone ‘Légende-wielen, in dezelfde stijl als de wielen van de originele A110 Berlinette 1600S. Verder prijkt de legendarische naam trots op haar neus.”

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
MINI Countryman Cooper S: MINI op anabolen
MINI Countryman Cooper S: MINI op anabolen Zolang dat ik me kan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *