FemmeFrontaal trakteert en geeft weg!

Let’s get this party started. FemmeFrontaal bestaat tien jaar en dat willen we natuurlijk maar wat graag met jou vieren! Wij verzamelden daarom producten uit de webshops van automerken als Opel, Peugeot en Citroën en die kun jij winnen! Net zoveel zin in een feestje als wij? Doe dan snel mee.

Wat je moet doen? Dat is simpel:
Volg @femmefrontaal op Instagram & Facebook én tag jouw automaatje hieronder en benoem je al-ler-leukste automoment met diegene!

Blitse trui

Een unieke oversized trui vinden kan soms nogal een struggle zijn. We got you. En Opel Nederland ook. Want hier hebben we een blitse retro trui (Größe S) van het Duitse automerk om deze winterse lockdown mee op te fleuren!

Gepeperde kerst

Peugeot bestaat als automerk al ruim 210 jaar. En zoals de meeste weten, zijn ze in 1842 eerst gestart met het maken van pepermolens. En: dat doen ze nog steeds! Spice up je kerst dit jaar met de Rolls Royce onder de Pepermolens, Peugeot Nederland trakteert!

Zoete koek

Moet jij voor het toetje zorgen deze feestdagen? Maak dan een ouderwets lekkere citroencake in de vorm van een… klassieke Citroën! Hoe toepasselijk, Citroën Nederland heeft er zelfs een unieke bakvorm voor.

Comments

comments

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie
More from Odiel Mennink
Meest sportieve team tijdens Ladies Economy Run
Het voelt een beetje alsof je bij je oma in de auto...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *