In de reels-reeks ‘Plus.Minus.’ ontdekken we de beste oplaadplekken voor jou én je auto.

Opladen PLUS.MINUS

Samen met drie kleurrijke ondernemers zochten we de fijnste oplaadplekken van Nederland voor je op. Dit keer niet voor de auto, maar vooral voor jezelf. Want we leven in een turbulente tijd op een planeet waar we zuinig op moeten zijn. Daarom gaat Opel vanaf 2025 helemaal elektrisch. Maar waar je ook zuinig op moet zijn, is jezelf. Velen van ons staan voor hun gevoel altijd ‘aan’, terwijl oplaadmomenten schaars zijn. Waar staat jouw denkbeeldige laadpaal? Op welke plekken in Nederland laad jij jouw (mentale) batterij op?

In eerste serie van onze drieluik PLUS.MINUS. laden we op met de Philippine Wouters. Want opladen? Dat doet deze Amsterdamse aan het IJ.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FemmeFrontaal (@femmefrontaal)

Martine de Ridder, online ook bekend als Mrs. Martine, is de tweede hoofdpersoon in de reels-reeks. Opladen doet deze sprankelende Amsterdamse aan zee, twintig minuten rijden vanaf haar woonplaats.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FemmeFrontaal (@femmefrontaal)

Tot slot, in de voorlopige laatste reels van PLUS.MINUS. laden we mentaal op met Odiel Mennink, eigenaar van dit automagazine en strategisch ad interim marketeer in de automotive. Vintage schatten zoeken, daar laadt Odiel van op.

Comments

comments

Lees ook:  Op roadtrip naar de wintersport: met deze podcasts vliegt de tijd!
More from Rowan Peperkamp
BMW Z4 Roadster M40i: Topless topper
De BMW Z4 kon natuurlijk niet achterblijven nadat wij zijn brother from...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *