Aanhanger huren? Je hebt alleen je smartphone nodig! Zo werkt Smartbak

Smartbak aanhanger

Een aanhanger regelen was nog nooit zo makkelijk. Voor een Smartbak hoef je niet meer in de rij te staan bij een tankstation. Voortaan regel je namelijk helemaal zélf een aanhanger. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone. Je downloadt de Smartbak app op je telefoon en reserveert een Smartbak aanhanger in de buurt. En binnen een mum van tijd hangt je zelf een aanhangwagen aan de auto, die je met de app kan (un)locken.

KAV Autoverhuur start met uitrol deelplatform voor Smartbak aanhangers

KAV Autoverhuur biedt op al haar locaties klanten als eerste in Nederland de mogelijkheid om een aanhangwagen van Smartbak te huren. Voor nieuwkomer Smartbak is KAV Autoverhuur daarmee ook de start van de uitrol van het deelplatform. De lancering van de app gebeurt stapsgewijs en regionaal. Het is de ambitie om iedereen woonachtig in de Randstad voor het einde van het jaar een Smartbak te kunnen aanbieden op maximaal 10 minuten rijafstand. Hiervoor is Smartbak als startup op zoek naar bedrijven voor wie dit nieuwe verhuurplatform voor aanhangwagens dé oplossing is.

Hoe werkt de Smartbak app

Met de app vind je alle beschikbare aanhangers van Smartbak in de buurt en kan je deze gelijk reserveren. Daarvoor maakt je een account aan in de app, reserveert de gewenste aanhanger en haalt hem op het afgesproken tijdstip op. De aanhangwagen wordt met de app van het slot gehaald én vergrendeld. Je hebt met de app altijd en overal toegang tot je gegevens, die je flexibel kan aanpassen.

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

Staat er een verhuizing in de planning? Wanneer vind je een Smartbak jou in de buurt?

Ontwikkelaar en mede-eigenaar van Smartbak Bart Voorkamp:
We hebben veel tijd in de ontwikkeling, het testen van het slotsysteem, en de app gestoken. Daarom ben ik blij dat we Smartbak nu gefaseerd kunnen uitrollen in de markt van aanhangerverhuur.” Houd in de Smartbak-app in de gaten of Smartbak binnenkort ook bij jou in de buurt, bij een pompstation, bouwmarkt of dealer te huur is. 

Waar is Smartbak beschikbaar?

Smartbak wordt gefaseerd uitgerold, en start met de locaties van KAV Autoverhuur in: Amsterdam, Amstelveen, Sassenheim, Den Haag, Den Bosch, Tilburg, Breda, Arnhem, Enschede, Utrecht/Nieuwegein en Moordrecht.

Download de app via smartbak.nl

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Italia a Zandvoort
Knalrode Ferrari ‘s, Beverwijkse markt, foute handtasjes, stijlvolle Alfa’s, pruttelende Lancia’s, opgefokte...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *