Vernieuwde site FemmeFrontaal nu online!

Yesss! We hebben een nieuwe site: www.FemmeFrontaal.nl! FemmeFrontaal is een online magazine met rij-impressies, auto-columns en interviews door vrouwen. Geen verhalen over cilinderinhoud of maximale koppel van een auto, maar rij-belevingen en verhalen van vrouwen met liefde voor auto’s en een kast vol met pumps!

Yesss! We hebben een nieuwe site: www.FemmeFrontaal.nl! FemmeFrontaal is een online magazine met rij-impressies, auto-columns en interviews door vrouwen. Geen verhalen over cilinderinhoud of maximale koppel van een auto, maar rij-belevingen en verhalen van vrouwen met liefde voor auto’s en een kast vol met pumps!

Er zijn in Nederland maar weinig vrouwen die over auto’s schrijven. Dat is raar. Zeker als je weet dat ruim 40% van de vrouwen verantwoordelijk is voor de auto-aankopen én dat ze van grote invloed is bij de aankoop van een tweede bolide of gezinsauto. Voor het gros van de vrouwen is louter technisch gewauwel erg saai. Een vrouw fantaseert: ‘Past de nieuwe auto bij mijn persoonlijkheid? Hoe zal mijn leven veranderen als ik kies voor deze vette bak? Geeft de nieuwe bolide me een onbetaalbare glimlach?’ Een vrouw denkt ook praktisch: ‘Hoeveel ruimte heeft de kofferbak? Is mijn nieuwe auto zuinig? Is de navigatie wel intuïtief? Begrijp ik waar alle knopjes in de cockpit voor dienen? Kan ik er eenvoudig mee weg rijden met mijn favoriete pumps aan?’
FemmeFrontaal vermijdt jargon. Ze verpersoonlijkt auto’s met unieke rijbelevingen, cynische en humoristische columns en handige auto-weetjes voor fashionistas.
De vernieuwde site biedt ook handige features zoals een geïntegreerde Facebook-applicatie waarmee je op de site direct met je Facebook-login kunt reageren op een rij-impressie of een column. Daarnaast beschikt de site over alle populaire social media sharing buttons en laat de site je veel mooie foto’s zien. Foto’s van vrouwen & auto’s.

Maak kennis met de redactrices: Marjan Veldman, Reba de de Graaf en Odiel Mennink. Check ook de mannen achter FemmeFrontaal: fotograaf Frank Evers, webtovenaar Bram Borggreve, taaljunkie Christian Kunze, privé-onderhoudsmonteur Ricardo Eshuis.

Binnenkort online!
Nieuwe rij-impressies Audi TTS Roadster door Odiel Mennink, Volkswagen Beetle Sport door Reba de Graaf en een nieuwe column van Marjan Veldman over ‘The Beast’!

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008

Vind je het mooi?
Klik vooral rond op de nieuwe site! Mocht je nou écht wat missen óf gewoon een goed idee hebben? Laat het dan weten in de reacties, via Facebook of Twitter. En als je het gewoon goed vindt, laat het dan ook weten! Vinden we leuk. Join de vrouwelijke kijk op auto’s en like FemmeFrontaal op Facebook!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
De nieuwe Fiat 500 Anniversario: Oeh, die is schattig!
Het is feest. Eén van de meest schattigste auto’s ever is namelijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *