Mini introduceert zomerse getaway cars

Nieuws uit Oxford. Of liever gezegd een zomerse fantasie uit Oxford. Om de zomer te vieren heeft MINI drie nieuwe conceptvoertuigen onthuld die geheel in de lifestyle van het automerk passen: 'It's A MINI Adventure'.

Nieuws uit Oxford. Of liever gezegd een zomerse fantasie uit Oxford. Om de zomer te vieren heeft MINI drie nieuwe conceptvoertuigen onthuld die geheel in de lifestyle van het automerk passen: ‘It’s A MINI Adventure’.

De zomer is eindelijk in volle gang en iedereen zit het liefst zoveel mogelijk buiten om van de zon te genieten. MINI laat met deze conceptvoertuigen zien wat er in de toekomst allemaal mogelijk is in de modelrange van MINI. Het trio weerspiegelt de populariteit van kamperen en festivals afstruinen.

De MINI Clubvan Camper is ’s werelds kleinste luxe camper, boordevol praktische oplossingen ideal voor een weekendje weg.
De MINI Cowley is een compacte en comfortabele caravan voor twee personen, uitgerust met een twin-pits gasfornuis, koelkast en spoelbak.
De MINI Countryman ALL4 Camp met zijn innovatieve dak tent is de ultieme getaway car voor avontuurlijke stelletjes, denk: Afrikaanse safari, olifanten, Simba…

Alle drie de modellen zijn gestyled met MINI’s geliefde ontwerp. Ze tonen de aaibare persoonlijkheid die we zijn gaan associëren met MINI. De auto’s zijn volgens MINI ontwikkeld met minimale ‘footprint’ filosofie, en illustreren het principe van creatief gebruik van ruimte. Er zijn op dit moment helaas geen plannen om deze zomerse retro concepten daadwerkelijk in productie te laten gaan. Maar het prikkelt wel de fantasie en creëert ideeën voor onze eigen MINI roadtrip deze zomer

Comments

comments

Lees ook:  Lotus Eletre S: vorstelijk vertoeven
More from Odiel Mennink
Zeven stijlvolle auto’s die je kunt personaliseren!
Ben je op zoek naar een stadsautootje dat lekker opvalt tijdens het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *