Samenwerking FemmeFrontaal en Daily Cappuccino

FemmeFrontaal.nl gaat een samenwerking aan met het succesvolle mode & lifestyle blog ‘Daily Cappuccino’, www.dailycappuccino.nl.

Nieuwtje! FemmeFrontaal.nl gaat een samenwerking aan met het succesvolle mode & lifestyle blog ‘Daily Cappuccino’, www.dailycappuccino.nl. Naast actueel autonieuws en rij-impressies van fashionable auto’s is er ook ruimte voor ‘sponsored content’.

Alle autoverhalen worden in de – al bestaande rubriek – ‘wheels’ op ‘Daily Cappuccino’ toegevoegd door FemmeFrontaal. De samenwerking biedt voor zowel FemmeFrontaal.nl als Daily Cappuccino een kans om content rondom lifestyle én auto’s te combineren en verder vorm te geven. De auto als fashionstatement. Daarnaast biedt de samenwerking tussen de beide blogs een extra podium (lees= meer bereik) voor de automotive markt en de mogelijkheid om een grotere/andere doelgroep te bereiken (lees= nog meer vrouwen en meer lezers in de leeftijd van 18-40 jaar).

Over Daily Cappuccino
Daily Cappuccino is een Nederlandse mode en lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van lifestyle (te weten food, coffee, travel, gadgets, art & design, fashion en wheels). Opgericht in 2009 door Imke Walenberg, oprichtster en editor-in-chief van Stijlmeisje en als styliste actief voor StyleNgo. Sinds zomer 2012 maakt ook Erik van de Nadort, eigenaar van Room8 Communicatie, onderdeel uit van de hoofdredactie van Daily Cappuccino.

Over FemmeFrontaal
FemmeFrontaal is een online magazine met rij-impressies, auto-columns en interviews door vrouwen. Geen verhalen over cilinderinhoud of maximale koppel van een auto, maar rij-belevingen en verhalen van vrouwen met liefde voor auto’s en een kast vol met pumps. In 2010 en 2011 heeft oprichtster van de site, Odiel Mennink, columns geschreven voor AutoVisie.nl en de online lifestyleblog YouLifeStyle. In november 2013 is de site genomineerd voor VIVA400, in de categorie Online. En vanaf 2014 is Odiel Mennink jurylid in Women’s World Car of the Year. Het vaste team FemmeFrontaal.nl is inmiddels uitgebreid met testredacteur Evelin Dorssers en fotograaf Marjolein Reman.

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid

Heb je vragen of wil je meer informatie over wat de samenwerking voor jou kan betekenen? Let us know!

Smiles Imke & Odiel

PS. de eerste rij-impressies van de Alfa Romeo Guiletta en Peugeot 108 staan al online op Daily Cappuccino.

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Wereldrecord elektrisch rijden gevestigd!
Amsterdam was vrijdag 14 september dé plek voor elektrisch auto minnend Nederland....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *