Wie rijdt er op vakantie: jij of jouw man?

Opmerkelijk onderzoek. Nederland gaat met de auto op zomervakantie en wat blijkt, de man rijdt! Meer dan de helft van de Nederlandse vakantiegangers trekt er deze zomer op uit met zijn auto en traditiegetrouw blijkt dat de man aan het stuur zit, in maar liefst in 85% van de gevallen.

Dit blijkt uit onderzoek van een online marktplaats voor auto’s onder ruim duizend Nederlanders. Als bijrijder heb je behalve de route in de gaten houden eigenlijk niet zoveel te doen. Een derde van de bijrijders besteedt zijn reistijd door te kletsen met de bestuurder. Ook het genieten van het landschap is voor een derde van de bijrijders een geliefd tijdverdrijf tijdens de lange vakantiereis. Bijrijders tussen de 18 en 24 jaar vermaken zich voornamelijk met muziek luisteren (34%).

De kinderen op de achterbank worden zoet gehouden met een dvd (26%) of computerspelletje (21%). Met een knuffel of pop houd je de kinderen niet zomaar meer stil, slechts 2,5% van de kinderen gebruikt dit als vermaak. Meer tips om je kids te vermaken onderweg naar de vakantiebestemming lees je hier!

Omdat we de uitkomst van het onderzoek zeer opmerkelijk vinden hebben we een vraag aan jou:
Wie rijdt er op vakantie: jij of jouw man / ega?

Comments

comments

Lees ook:  Oh de nostalgie: herinneringen van mama én een auto
More from Femme Frontaal

Made by Sweden: de nieuwe Volvo XC40!

Deze week onthuld in het chique Milaan: de nieuwe Volvo XC40. Een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *