Mazda onthult prachtige coupé en roadster in één: Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF

De Mazda MX-5 RF is een roadster coupé met een elektrisch bediende inklapbare hardtop. Met het dakje open lijkt het op een Targa en met het dakje dicht heeft hij stiekem wel iets weg van de Jaguar F-Type Coupé. De elektrisch inklapbare hardtop van de MX-5 RF bestaat uit het voorste dakgedeelte, de middensectie, het achterste dakgedeelte en een glazen achterruit. Van dit design worden wij wel warm.Vannacht,  tijdens de New York Auto Show, werd hij geïntroduceerd. We moeten helaas nog een jaartje wachten voordat we erin mogen rijden, want hij komt pas uit in 2017.

Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RF

RF staat voor ‘retractable fastback’. De primeur kwam uit New York, waar momenteel een autoshow is. Programmadirecteur Nobuhiro Yamamoto Mazda MX-5: “De MX-5 is enorm populair bij autoliefhebbers van over de gehele wereld. Waar de vierde generatie MX-5 het pure rijplezier van een lichtgewicht sportauto biedt, heeft de MX-5 RF met zijn verfijnde fastback-styling en nieuwe open rijbeleving een heel eigen karakter.”

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
Written By
More from femmefrontaal
Heerlijke Carpool Karaoke met Michelle Obama!
She got the moves! Michelle Obama rocks. First Lady Michelle Obama stapt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *