Snelheidsrecord voor Michelle Rodriguez in Jaguar F-TYPE SVR

Michelle Rodriguez

Voor één dagje Hollywoord-actrice Michelle Rodriguez zijn, wie wil dat nou niet? Zeker als het de dag is waarop je als Fast and Furieus-ster met de waanzinnige Jaguar F-TYPE SVR 324 km/u mag aantikken op een stille woestijnweg in Amerika!

Michelle Rodriguez in de Jaguar F-TYPE SVR

Op een afgesloten stuk highway in de woestijn van Nevada in de VS heeft Michelle Rodriguez met de nieuwe Jaguar F-TYPE SVR haar persoonlijk record verbeterd. De Jaguar f-TYPE SVR is de snelste F-TYPE die er is. Dat is dus niet de F-TYPE R, alhoewel die ook al bruut is. Stoertje hoor, die Michelle!

Michelle Rodriguez

Wat is er zo speciaal aan de Jaguar F-TYPE SVR? De legendarische SVR zit met haar 575 pk in 3,7 seconden op de 100. Hij is lichter en ook nog eens beter gebouwd dan een normale F-TYPE. En dat kost wat, een whopping 200K, standaard.

Knock knock, Jaguar? FemmeFrontaal heeft ook nog een persoonlijk record verbeteren… (knipoog).

Comments

comments

Lees ook:  CUPRA onthult de nieuwe Formentor en Leon en wij waren erbij
Written By
More from femmefrontaal
Op welke kleur autolak zie je de meeste schade?
Bij deze beloven wij plechtig; er wordt vanaf nu niet meer ‘op blik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *