Top 5 vrouwenauto’s

vrouwenauto's

Niet zo gek ook, steeds meer huishoudens beschikken over twee auto’s, waarbij elke partner de verantwoordelijkheid op zich neemt voor één van die auto’s. In de vorige eeuw waren voornamelijk mannen veel met auto’s bezig. Een auto werd en (wordt nog steeds) als echt mannending gezien. Maar de laatste jaren zien we dat auto’s voor vrouwen ook steeds belangrijker worden, vrouwen werken nu meer, hebben hun eigen inkomen en zijn onafhankelijker. Verschillende autofabrikanten hebben geluisterd naar de wensen van vrouwen wat betreft auto’s en zo zijn er al een aantal typische succesvolle ‘vrouwenauto’s’ op de markt gebracht. Maar welke zijn nu de leukste? Ikwilvanmijnautoaf geeft hieronder de leukste vrouwenauto’s aan.

De leukste vrouwenauto’s

 • Volvo XC90 – In 2015 uitgeroepen tot ‘Women’s world car of the year’. Misschien niet de meest typische vrouwenauto, maar deze auto zou alles bieden wat een vrouw belangrijk vindt.
  vrouwenauto's
 • Fiat 500 – Dit is een meer typische ‘vrouwenauto’. Lekker compact en je ziet hem vaak in een zoete kleurtjes.
  vrouwenauto's
 • Volkswagen Up! – Deze auto is bijna niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. De auto is vooral populair onder vrouwelijke starters.
  vrouwenauto's
 • Renault Twingo – Een leuk speels uiterlijk met kleurrijk design.
  vrouwenauto's
 • MINI Cooper – Hoewel de MINI vroeger zeer klein was, is de MINI Cooper van tegenwoordig best ruim. Een stoere auto voor de stoere vrouw.
  vrouwenauto's

Dit zijn enkele auto’s waar vrouwen graag in rijden. Echter de verschillen tussen mannen en vrouwen worden steeds kleiner en ook op autogebied zien we dat. Lang niet alle vrouwen willen alleen maar in een kleine roze auto rijden en lang niet alle mannen hoeven een sportwagen of een SUV te hebben. Maar het leuke is wel dat fabrikanten nu een bredere doelgroep hebben en luisteren naar wat vrouwen willen, waardoor de diversiteit van auto’s die op de markt gebracht worden ook groter is geworden.

Lees ook:  Hier moet je op letten bij het kopen van een telefoonhouder voor in de auto

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Smart ready to drop, online shoppen made easy
Druk, druk, druk. De agenda zit steeds voller. We hebben werkafspraken, leuke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *