Deel een Porsche met je beste vriendinnen!

share a Porsche

Altijd al met vriendinnen willen crossen in een super gave wagen? Uhm, ja! Want laten we eerlijk zijn ladies, sportwagens zijn niet alleen voor mannen, wij kunnen er ook wat van. Het enige wat je moet doen is op vakantie gaan naar India en met je drie beste vriendinnen trouwen.. klinkt misschien een beetje gek maar je vriendinnen zijn vaak toch al familie. Daarna is de te gekke Porsche 911 een jaar lang van jullie! Klinkt als een droom die uitkomt, toch?

share a porsche

Porsche lanceert ‘Share a Porsche’ met een aparte actie: trouwen met je beste vrienden in ruil voor een Porsche. De ultieme vriendschapstest. Zijn vier vrienden bereid om met elkaar te trouwen, in ruil voor een jaar lang rijden in een Porsche 911? De ceremonie vindt plaats in Kinnaur, India. Dit is één van de weinige plekken op de wereld waar groepshuwelijken nog plaatsvinden. Geen grapje dus, maar een bloedserieuze zaak. Zijn jouw vriendinnen en jij bereidt om met elkaar te trouwen? Tot en met 31 mei aanstaande kunnen vrienden elkaar een huwelijksaanzoek doen op de website van het automerk. De winnende vriendengroep reist af naar India en krijgen iedere na de ceremonie hun eigen sleutel. Alleen nog even afspraken maken over wie hem er het eerste in weg mag scheuren..

Nog niet klaar om deze grote stap te zetten? Maak je geen zorgen. Deze stunt is meer dan alleen dat. ‘Share a Porsche’ is de nieuwe dienst van Porschedealers in Nederland waardoor vrienden groepen van twee, drie of vier leden samen een Porsche kunnen leasen voor één of twee jaar. Op basis van persoonlijke voorkeuren wordt per vriend de kosten berekend. Tijd voor een te gek auto-meidenweekend!

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Volkswagen Beetle Dune: zeg dag tegen het tutjes-stigma
Als je fan bent van dit geliefde automerk hebben wij leuk nieuws...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *