BENTLEY in superzoet PANTONE kleurtje!

Bentley Pantone

De Britse fabrikant van luxe auto’s en sportwagens komt nu in samenwerking met de wereldwijde koning van kleur met twee nieuwe Continentel V8’s. De wagens komen in de twee 2016 Pantone kleuren van het jaar – rose quartz en serenity – en vieren de heropening van Bentley’s flagship dealer in Frankfurt.

Bentley Pantone

Er schuilt meer achter de gekozen zoete kleuren dan de meeste mensen op het eerste oog zullen zien. Pantone koos de kleuren op basis van gebeurtenissen in de maatschappij. Voor het eerst in Pantone geschiedenis is de kleur van het jaar een combinatie van twee verschillende kleuren. Deze gedeelde eerste plaats symboliseert de gender blur in mode die we vandaag de dag op plekken over de hele wereld zien. Een gedeelde eerste plaats dus van twee zachte tonen die we niet alleen in mode, maar ook in huis decoratie en design veel terug zien.

Bentley Pantone
Bentley Pantone

Bentley is het volop eens met de kleurkeuze en wij zijn het volop eens met de samenwerking. ‘We are thrilled that bentley frankfurt have approached us with this idea of a unique car designs,’ zegt kathryn shah, VP global marketing bij Pantone. ‘The modern and sophisticated version of a bentley is the ideal surface to bring the winners from the pantone color of the year.’

Bentley Pantone

Niet alleen komen deze bespoke Bentley’s in deze nieuwe kleuren, de Continental GT V8’s hebben ook een aantal nieuwe design kenmerken. Met een nieuwe voorspoiler en een interieur met het niveau dat we van het merk gewend zijn, zijn de twee wagens absolute eyecatchers.

Lees ook:  Mazda2 Hybrid (2024): Is twinning ook echt winning?

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Volkswagen AG krijgt boete voor misleidende verkoop van dieselauto’s
Volkswagen krijgt een boete van bijna een half miljoen euro voor misleidende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *