5 X met de camper op vakantie

Ondanks dat de maand mei de minste aantal warme dagen sinds 1991 kent (slechts 2!), komt de zomer en de bijbehorende zomervakantie er toch echt aan. Je kan natuurlijk een last minute vliegreis boeken of de auto volladen en gewoon gáán. Maar hoe tof is het om een keer een (vintage) camper te huren? Waar je zo’n mobiel verblijf vandaan tovert? Wij geven 5 tips:

1) C’est la Vie Campers
Een compacte buscamper met een praktische inrichting. De camper heeft een compact formaat maar er zijn geen concessies gedaan op het gebied van interieur en exterieur. Zo zit er een complete keuken (met volledige inventaris) in, verstelbare bedbodems incl. linnenpakket, verwarming, zithoek, dvd-speler en campernavigatie. Daarnaast ontbreken ook een fietsendrager, zonneluifel en tuinset niet. Ga je voor richtige degelijkheid, dan zit je met deze camper gebakker!

Prijs: €845,- voor een week in het hoogseizoen
Website: www.cestlaviecampers.nl

camper vakantie

2) CrazyCamper
Huur je een camper bij CrazyCamper dan weet je zeker dat je opvalt op de snelweg. De kleurrijk beschilderde busjes voelen ondanks het kleine formaat toch ruim aan; voorin de camper is beschikking over 3 zitplaatsen met gordel, bagage kan je opbergen in de ruime bakken onder de banken en klap je het hefdak omhoog dan heb je stahoogte om te koken aan het volledig ingerichte keukenblok.

Prijs: rond de €85,- per dag in het hoogseizoen
Website: www.crazycampers.nl

camper vakantie

3) Classic Camper Verhuur
Wil je voor een echte vintage klassieker gaan, dan is het welbekende Volkswagen busje natuurlijk het perfecte plaatje. Super-handig is dat je de woonruimte met slechts een paar handbewegingen makkelijk aan kan passen. Beneden en onder het hefdak bevindt zich een tweepersoonsbed, waardoor er maar liefst 4 personen kunnen slapen. Het busje is te huren in verschillende vintage kleuren, van geel tot groen, blauw en oranje.

Lees ook:  Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen

Prijs: ongeveer €740,- per week in het hoogseizoen
Website: www.classiccamperverhuur.nl

camper vakantie

4) Toffe Camper
Een oerdegelijke Mercedesbus omgetoverd tot een super-toffe kampeerauto, dat is toffecamper.nl. De bussen zijn minimaal ingericht, maar hebben in principe alles wat je nodig hebt. Ze zijn voorzien van minimaal vier vaste zitplaatsen met gordels, vier slaapplaatsen en een complete keuken (mét BBQ). En dubbel-tof: de eigenaars vinden duurzaamheid belangrijk, daarom zijn de campers voorzien van een zonnepaneel.

Prijs: vanaf ongeveer €725,- per week in het hoogseizoen
Website: www.toffecamper.nl

camper vakantie

5) Happy Little Camper
Vind je een roadtrip leuk, maar heb je ook behoefte aan een klein beetje luxe onderweg? Dan is de Volkswagen T5 California waarschijnlijk ideaal voor jou. De camper heeft o.a. 4 slaapplekken, een automatisch dak, bed met lattenbodem, standkachel en een grote vers en vuilwatertank. Fijne bijkomstigheid is dat de bus rijdt alsof je in een persoonswagen zit.

Prijs: €765,- per week in het hoogseioen
Website: www.happylittlecamper.nl

camper vakantie

 

Header foto/bron: happy little camper

Comments

comments

Written By
More from Imke Walenberg
Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
De alom bekende Peugeot 3008 is sinds 2016 in productie en deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *