Parijse nachten met Maserati

Hôtel de Paris Monte-Carlo

Het is geen geheim dat Parijs dé place to be is. Ook aan Maserati ging dit niet voorbij en het automerk opent daarom van 1 juli tot en met 30 september haar deuren van een luxueuze pop-up suite in het beroemde Hôtel de Paris Monte-Carlo in waar Parijse sferen worden nagebootst met een geweldig Monte-Carlo uitzicht.

Als onderdeel van de grote renovatie van het hotel is aan designers gevraagd om de suite om te toveren in een ruimte waar de twee grote merken samenkomen. Bijna zestig jaar na de grote Formule 1 Grand Prix overwinning van Juan Manuel Fangio en Maserati op het circuit van Monaco. Maar wat maakt deze suite dan zo epic?

Hôtel de Paris Monte-Carlo

Maserati staat natuurlijk bekend om haar opvallende en creatieve stijl. Deze komt terug in de prestigieuze pop-up suite die ontworpen is door Ludovica en Roberto Palomba. Stoere elementen met koele kleuren, we love it!

Hôtel de Paris Monte-Carlo

Maar de ervaring houdt daar niet op. Ook het vervoer vanaf het vliegveld in Nice en terug wordt voor je geregeld. Daarnaast kun je onder andere ook genieten van het ontbijt en een uitgebreid cocktailbuffet. Maar het allerbeste, het stukje van de trip waar onze hartjes sneller van gaan kloppen, is de Maserati Gran Cabrio die gedurende de duur van het verblijf even helemaal van jou is! Goedkoop is het tripje dan ook niet. Vanaf 3.500 euro verblijf je er met zijn tweeën, drie nachten lang. Wij plunderen onze spaarrekening vast, Parijs here we come!

Comments

comments

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet
Written By
More from femmefrontaal
Sabine Schmitz Koningin van de Nordschleife in actie
Koningin van de Nurburgring Nordschleife Sabine Schmitz, bekend van haar briljante optreden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *