Fabulous on the go: DS3 Givenchy Le MakeUp

DS3 Givenchy Le MakeUp

Waar de meeste mensen nog steeds zeggen dat de autowereld een mannen wereldje is, zijn wij het daar natuurlijk totaal niet mee eens. Auto’s zijn voor iedereen, maar ook wij zien echt wel dat sommigen auto’s toch meer mannen of vrouwen wagens zijn. Eén ding is dan ook zeker, de nieuwe DS3 is een echte vrouwen auto. Het merk komt met een limited edition van het model dat merendeels door vrouwelijke bestuurder wordt aangeschaft en gereden. Samen met het bekende Franse make-up-merk Givenchy werkte DS aan deze DS3 Givenchy Le MakeUp.

DS3 Givenchy Le MakeUp1

DS3 Givenchy Le MakeUp

Wat maakt deze editie van de auto dan een make-up auto? Maak je geen zorgen, het is geen met stickers beplakte, nepwimpers op de koplampen, gepimpte wagen. De DS3 komt met een speciaal opbergvak voor je make-up essentials in de middenarmsteun van de auto. Hier vind je natuurlijk een speciaal voor de gelegenheid ontworpen Givenchy set. Dit betekent natuurlijk niet dat je altijd je make-up in de auto moet doen, maar hoe makkelijk maken de verlichte spiegels in de zonnekleppen het om nog even snel een likje mascara aan te brengen voor je naar je afspraak rent? Het nagellakje van Givenchy matched zelfs met het dak van de auto.

DS3 Givenchy Le MakeUp

Naast de nieuwe make-up eigenschappen van de auto is er nog meer aangepast. Met kleuraccenten als paars op de spiegels en een roze dashboardpaneel (je moet er van houden) is deze auto wel een echte eyecatcher. Zelfs de sleutel is aangepast een dit nieuwe design. Verder is de DS3 Givenchy Le MakeUp gelijk aan de al bestaande So Chic uitvoering van de auto. Het gaat dus vooral om de nieuwe look van de auto. Wel een verschil met de eerdere uitvoering is de prijs, je legt nog zo’n 6000 euro extra neer voor de Givenchy uitvoering waarvan 30 exemplaren in september naar Nederland komen. Dus de echte vraag is, hoeveel is make-up gemak jou waard?

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Op welke kleur autolak zie je de meeste schade?
Bij deze beloven wij plechtig; er wordt vanaf nu niet meer ‘op blik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *