Win een weekendje weg met de nieuwe Mazda MX-5!

Mazda MX-5

Ben je net als FemmeFrontaal hoteldebotel verliefd op de nieuwe Mazda MX-5? En zou je hier dolgraag eens in willen rijden? Ook in augustus mag FemmeFrontaal i.s.m. Mazda Motor Nederland een weekendje rijden in een nieuwe Mazda MX-5 weggeven!

What’s the catch?
Laat ons weten NAAR welke gave (droom)bestemming jij de nieuwe Mazda MX-5 zou willen rijden én waarom? (Foto’s van gave routes en mooie bestemmingen zijn van harte welkom!)

Laat HIER op de website of op Facebook FemmeFrontaal je reactie achter!

De Mazda MX-5 is de best verkochte roadster wereldwijd. Het design is met recht hot, classy en laid back te noemen. In 1991, 2002 en 2006 is de oude Mazda MX-5 zelfs uitgeroepen tot ‘Playboy Car Of The Year‘. En in 2016 is de nieuwe Mazda MX-5 bekroond met de titel ‘World Car of the Year 2016’, ‘World Car Design of the Year 2016’ en ‘Dreamcar of the Year’ in de Women’s World Car of the Year. Met zijn hoge koppel bij lage toeren vreet deze MX-5 het asfalt en de bochten op. En hoe meer bochten, hoe meer adrenaline. Het recept voor fun deze zomer! Lees de volledige rij-impressie hier!

Let op:
We belonen alleen fans van FemmeFrontaal, dus je moet eerst vrienden met ons worden. Ben je een ‘win-actie maniak’, dan kun je de prijs op je buik schrijven.  De actie loopt tot en met woensdag 31 augustus. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Flexibiliteit is gewenst bij het reserveren van de Mazda MX-5 voor het innen van de prijs. Dit vanwege de beperkte beschikbaarheid en reeds gemaakte reserveringen.

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Hanna Verboom gezicht van nieuwe Hyundai IONIQ

Maar Hanna, wat doe je nu? Van een klassieke oranje BMW naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *