FemmeFrontaal weekend tip: 4WD Festival in Oss!

4WD Festival

Zondag 4 september staat er een heel gaaf event op de kalender: het 4WD Festival in Oss. Wij geven je 5 redenen waarom je dit offroad event niet mag missen. Enne: wij mogen 5 toegangskaarten weggeven!

1. 4×4 paradijs

Alles wat je wil weten over 4×4 wagens, nieuwe modellen, techniek, cursussen, reizen en nog veel meer is hier te vinden. Of je nou net komt kijken of al een doorgewinterde 4×4 specialist bent, er is voor ieder wat wils!

4WD Festival

2. Spectaculaire demo’s

Op de vrij rijden/offroad baan komen maar liefst 200 auto’s voorbij. Dikke kans dat je Tom Coronel tegenkomt die zijn Dakar Buggy vol gas een bocht in jaagt! Ook zijn er speciale behendigheidsproeven waarbij deelnemers onder tijdsdruk hun 4×4 skills testen. Mee doen met jouw eigen 4×4 kan ook!

4WD Festival

3. Machtige 4×4 bolides

Op het Rally/Dakar kamperment zie je Rallyteams met machtige 4×4 auto’s, Dakar trucks en buggies. Je mag ze van heel dichtbij bekijken en het hemd van het lijf vragen aan de dames en heren die bij de teams horen!

4. Fun voor kids

Neem gerust je kid(s) mee, die stoere wagens maken enorme indruk! Daarnaast is er ook een miniatuur offroad parcours en een elektrische kinderkartbaan voor de kleintjes. Tot 12 jaar hebben ze gratis toegang!

4WD Festival

5. Les Gazelles
Les Gazelles, het enige echte dames rallyteam die dit jaar de Lybia rally in Marokko reed zijn ook er ook bij! Ontmoet deze stoere dames zelf in het Rally/Dakar kamperment en zie ze live in actie tijdens een van de demo’s!

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024

FemmeFrontaal mag 5 tickets weggeven! Geef hieronder of op Facebook aan met wie jij graag naar dit event zou willen en waarom en maak kans op die tickets!

Van 10:00 tot 16:00 ben je op 4 september welkom op het off road terrein in Oss. Entreetickets kosten 4,50 per persoon.  Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Zelf meedoen? Dat kan ook! Meer info vind je op www.4wdfestival.nl.

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
Nissan Micra 2017: van nope naar dope!
Ken jij de Nissan Micra nog als de auto waar je oma...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *