Aston Martin DB11, de Aston waar je op hebt gewacht…

Aston Martin DB11

Waarschijnlijk één van de meest begeerlijke auto’s van het moment, de Aston Martin DB11. In maart onthuld op de autoshow in Genève en eind 2016 op de weg. Hoe dat laatste eruit ziet? Wij hebben alvast een video voor je!

Na maar liefst 12 jaar wordt de legendarische Aston Martin DB9 opgevolgd door de machtige DB11. ‘Maar, missen wij er nu niet eentje?’, hoor ik je denken. Ja, de DB10. Die is alleen gebouwd voor de one and only James Bond.
De kick ass versie van de DB11 beschikt over een échte V12 (waar je vind je die anno 2016 nog?), 5.2l benzinemotor (hallo tankstation), 608 pk (sorry buren) en twee turbo’s (want eentje is ook maar zo alleen).

Aston Martin DB11

Ook qua uiterlijk is de nieuwe schone van Aston Martin er op vooruitgegaan. Hij ziet er een stuk gelikter uit, met een fors bredere motorkap, brede aantrekkelijke kont én koplampen die werkelijk indruk maken. Ook aan de binnenkant is het fraai vertoeven in de DB11. De materialen ogen verfijnd, elegant en kwalitatief. En je kunt er zelfs je kleine kinderen op de achterbank in kwijt, want het is een 2+2 zitter.

Aston Martin DB11

De Aston Martin DB11 komt eind 2016 op de markt. En als de geruchten waar zijn, dan komt er ook een christelijke versie van de DB11, eentje met een V8. Wat moet je betalen voor deze begeerlijke auto van Aston Martin? Het zal een onsje meer zijn dan de DB9, dus we gokken rond de 300K euro.

Lees ook:  BMW i5: kan de nieuwe Fünfer als EV haar reputatie waarmaken?

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
De meest iconische dierenlogo’s van automerken
Kun jij jouw auto net zo knuffelen als je huisdier? Dan ben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *