Dikke Audi’s voor spelers Bayern München

Bayern München

Geen lullig Opeltjes of te kleine Mercedessen voor de spelers van Bayern München. Nee. Alleen maar dikke Audi’s voor de heren Robben, Neuer, Boateng en Ribéry! Vandaag namen de spelers hun nieuwe business car in ontvangst.

Bayern München spelers hebben een duidelijke voorkeur voor RS-modellen. Met een sportief lijf rij je immers ook rond in een spierballenbak. Meer dan de helft van het Duitse team koos voor één van de sportieve RS-modellen van Audi. 15 spelers kozen voor een Audi RS 6 (waaronder Holger Badstuber, Xabi Alonso en Thiago Alcántara) of een Audi RS 7 Sportback (onder andere Mats Hummels, Franck Ribéry en Robert Lewandowski). Arjen Robben koos voor de meest opzichtige familiebak, de Audi Q7. En de zojuist gecontracteerde Renato Sanches ontving de sleutels voor een instappertje, de Audi A3 Sportback. Ach ja, verschil moet er zijn, eerst scoren (knipoog).

Bayern München
Manuel Neuer
Bayern München
Thomas Müller
Bayern München
Arjen Robben

Audi sponsort het succesvolle Duitse team al sinds 2002. Opmerkelijk, gezien de stad München het bolwerk is van BMW (Bayerische Motoren Werke)…

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
Written By
More from femmefrontaal
Column Laura: Vierentwintig uur voor de buis
Wie kent het niet: jij wilt je favoriete serie kijken (zoals Sex...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *