Buckle up: vlog FemmeFrontaal op het Opel Rally On event!

Opel Rally On

Opel organiseerde deze week een spectaculair rally-event voor bloggers – Opel Rally On –  bij het rijvaardigheidscentrum in Lelystad. FemmeFrontaal Evelin was erbij en ontdekte hoe je met een Opel Astra een automatische noodstop kan maken, automatisch kan inparkeren en in een Opel Adam aquaplanning de baas kan zijn. Tot slot (hoogtepuntje!) stapte ze nog even in de Opel Adam rally auto van rallykampioen Timo van der Marel (whoooooo!).

Bekijk hier de Opel Rally On Vlog | FemmeFrontaal

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
FemmeFrontaal weekend tip: 4WD Festival in Oss!
Zondag 4 september staat er een heel gaaf event op de kalender:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *