Buckle up: vlog FemmeFrontaal op het Opel Rally On event!

Opel Rally On

Opel organiseerde deze week een spectaculair rally-event voor bloggers – Opel Rally On –  bij het rijvaardigheidscentrum in Lelystad. FemmeFrontaal Evelin was erbij en ontdekte hoe je met een Opel Astra een automatische noodstop kan maken, automatisch kan inparkeren en in een Opel Adam aquaplanning de baas kan zijn. Tot slot (hoogtepuntje!) stapte ze nog even in de Opel Adam rally auto van rallykampioen Timo van der Marel (whoooooo!).

Bekijk hier de Opel Rally On Vlog | FemmeFrontaal

Comments

comments

Lees ook:  Rowan rijdt The Winter Trail 2020!
More from Evelin Dorssers

Het tankdopmysterie

Ping! Een oranje benzinetank lampje kijkt me fel aan. Ojee, nog 80...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *