Lekker hoor, de nieuwe Alfa Romeo Stelvio!

Alfa Romeo Stelvio

Een auto vernoemd naar de meest fantastische bergpas van Italië, de beroemde Stelviopas, dat moet een fan-tas-tische auto zijn. En dat is het ook, Alfa Romeo’s eerste SUV: de Alfa Romeo Stelvio. Een instant SUV-hit als je het aan ons vraagt!

In het kort alvast wat specificaties: de Alfa Romeo Stelvio wordt onder meer geleverd als een kick ass sportauto met 510 pk en een 2.9 V6 Biturbo motor –  de Quadrifoglio genaamd – én als ‘normale’ straatauto met 280 pk en een 2.0 viercilinder motor. Inclusief vierwielaandrijving, zoals het heurt bij een auto hoog op de wielen. Wanneer wij hem in Nederland mogen verblijden met een knuffel? Nog geen idee, Italianen nemen altijd hun tijd met dit soort prachtige auto’s, maar 2018 moeten ze zeker gaan redden! (knipoog).

Alvast wat pica’s!

Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
Written By
More from femmefrontaal
Te grappig dit: Every Time You Get In A Girl’s Car…!
Oh my God. Dit is zo herkenbaar! Guilty as charged. Elke keer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *