Een geslaagde roadtrip: onze tips en tricks

roadtrip

Voor het geval dat je het nog niet door had (maar dan moet je wel écht onder een steen geleefd hebben), wij zijn dol op roadtrips! Niks leuker dan het dromen over, plannen van en vooral rijden van een roadtrip. Hier komt alleen wel een hoop bij kijken. Gelukkig helpt FemmeFrontaal je een handje met deze roadtrip tips to remember!

Check je auto voor je weggaat
Misschien een hele logische en voor de hand liggende tip, maar we wilde het toch even kwijt. Vaak denk je er niet bij na, je stapt immers dagelijks in je auto en komt aan het einde van je dag weer veilig thuis. Helaas kondigt pech zich niet aan en een bezoekje aan de garage kan je roadtrip aardig verpesten.

Denk verder dan asfalt
En dan bedoelen we niet alleen dat er naast snelwegen erg veel bergpaadjes en zandwegen te ontdekken val. Pak ook eens een ferry! Bijvoorbeeld eentje naar Engeland of van Italië met de boot naar Griekenland. Er zijn meer ferry’s waar je met je auto opkomt dan je denkt.

Stap uitgerust achter het stuur
De laatste tip van de dag. Wederom eentje waarbij je misschien denkt, “duhhh” maar ook deze moest in het rijtje met tips want een goede nachtrust voor je vertrekt is o zo belangrijk. Afhankelijk van je accommodatie plannen zullen er misschien nachten tussen zitten waar je de acht uur niet haalt. Zorg dus dat je in ieder geval volledig opgeladen aan je reis begint en stap na een slechte nacht niet te gemakkelijk achter het stuur! We willen wel dat je veilig thuiskomt.

Lees ook:  Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30

Wees voorbereid op noodgevallen
Bij een roadtrip kan een ehbo-kit nog wel eens van pas komen. Hetzelfde geldt voor een opgeladen telefoon. Investeer in portable chargers zodat je naast je vrienden en familie op de hoogte houden van je super gave roadtrip, ook hulp in kan schakelen indien nodig.

Hopelijk helpen deze tips jou met het plannen van je volgende roadtrip. Have a safe drive!

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Lesauto van het jaar 2020: de SEAT Arona
SEAT valt voor de vierde keer in de prijzen en wint Lesauto...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *