Liefde voor auto’s of in de auto? Misschien wel allebei…

liefde, auto's

Happy V-day! Of je nu gelukkig in een relatie zit of single door het leven gaat, we moeten er allemaal aan geloven: het is weer Valentijnsdag. Een door Hallmark bedachte feestdag en een marketing strategie om meer chocola en rode rozen te verkopen maar de meeste van ons doen er op de één of andere manier aan mee. Misschien ben je één van de lucky people die uit kan kijken naar een romantische avond met de liefde van je leven of heb je een spannende date in de agenda staan. Eens iets nieuws proberen voor Valentijnsdag? Dan kun je altijd nog gaan voor seks in de auto, wat blijkt: 36% van Nederland was je al voor!

Volgens een onderzoek van AutoScout24 zijn het met 43% vooral de mannen die al een keer een poging tot liefde in hun vierwieler hebben gedaan, en tegenstelling tot 30% bij de vrouwen. Als je ook in de stemming bent om je stoute schoenen aan te trekken (of liever gezegd, uit te trekken) dan hebben wij wel één tip voor je: laat de fiat 500 of mini maar lekker voor de deur staan en ga voor een wat grotere auto. Seks in de auto iets te avontuurlijk voor je? Een goede zoensessie kan absoluut geen kwaad, dat vind de 81% van de Nederlanders die het al gedaan hebben tenminste.

We zijn nog niet klaar met de cijfertjes. 31% van de Nederlanders is het namelijk met ons eens als het gaat om ruimte: een grotere auto werkt beter want je moet wel genoeg ruimte hebben! Dit is echter niet zo belangrijk als een open- of panoramadak want maar liefst 32% wil kunnen genieten van de frisse lucht of in ieder geval de sterren kunnen zien. Wie zegt dat seks in de auto geen romantisch avondje uit kan zijn? Misschien heb je na het lezen van dit artikel wel wat nieuwe inspiratie voor vanavond. Maar wat je plannen voor de rest van de dag dan ook zijn, wij wensen je in ieder geval een fijne en veilige Valentijnsdag 😉

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
De nieuwe MINI Clubman: strakker en slimmer
Het is geen geheim dat wij een zwak hebben voor MINI’s, dus...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *