Junkyard Race: De Galaxy Girls gaan Space and Beyond!  

Junkyard race

Vorig jaar raceten FemmeFrontaal raceladies Evelin Dorssers en Rianne Bergman samen met Janique van Son en Sascha de Goede een succesvolle Junkyard Race. Ze haalden met de Pink Ribbon BMW van Race Factory op een stilleto hak na, net het podium niet. Een revanche kon dus niet uitblijven!

Was het thema vorig jaar Halloween, dit jaar is het Space and Beyond. Naast de twee FemmeFrontaal dames rijden dit keer Mariska Miedema en Janine Pronk mee. Met zijn vieren vormen zij team Galaxy Girls! De race BMW zal dan ook een spacy pak compleet met 3D planeten aangemeten krijgen. Op vrijdag 17 maart zal na een zes uur durende race met tankstops en coureurwissels bekend zijn wie gewonnen heeft!

Wil jij de dames aanmoedigen? Dat kan! De race vindt plaats op circuitpark Zandvoort, begint om 12:00 uur en eindigt om 18:00 uur.  Wil je meer informatie over de race of misschien wil je zelf wel een damesteam samenstellen? Kijk dan op Junkyard race.nl.

Junkyard race
Junkyard race

Comments

comments

Lees ook:  Bienvenue et bonjour: dit is de nieuwe Peugeot 3008
More from Femme Frontaal
Rowan Peperkamp nieuwe redacteur FemmeFrontaal!
Ze droomt van een Porsche Cayman GT4, een Biposto en een subaru BRZ....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *