Range Rover Velar: Simpel en indrukwekkend

Range Rover Velar

Het is pas net maart en er zijn al een aantal toffe auto’s uitgekomen dit jaar. Om het lijstje aan te vullen: de Range Rover Velar. De wereldpremière werd gehouden in het Design Museum London, de perfecte plek als je het ons vraagt want dit lid van de Range Rover familie heeft absoluut de looks!

Range Rover Velar

Met zijn strakke lijnen en moderne look maakt de Velar deel uit van de expositie ‘Reductionism’ waar minder meer is. Hij was hier tot en met 5 maart te zien maar niet gevreesd want Jaguar Land Rover maakte tijdens de wereldpremière een partnerschap van drie jaar met het Design Museum bekend. We gaan dus nog meer zien. Dit alles met een knipoog naar de jaren zeventig toen de originele Range Rover tentoongesteld werd in het indrukwekkende Parijse Louvre.

Range Rover Velar

Maar niet alleen aan de buitenkant is het design van de Velar museumwaardig. Bij het ontwerpen van de auto is gebruik gemaakt van trendsettende materialen zoals stoelbekleding van een duurzaam alternatief voor leer. En wat er onder de motorkap te vinden is, is natuurlijk ook pure kunst. Je kunt kiezen uit vijf verschillende motoren bij de aanschaf van de auto en deze wordt voor je in elkaar gezet in het Rover thuisland: het Verenigd Koninkrijk.

De Range Rover Velar is nu al te bestellen vanaf 73.800 euro en wordt vanaf de zomer geleverd.

Comments

comments

Lees ook:  Formule 1-fans zijn met hun avontuurlijke rijstijl een verhoogd risico op de weg
Written By
More from femmefrontaal
Verrassende autorit door L.A.
Ik was laatst voor mijn werk in Los Angeles en had een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *