Femmefontaal test online tool Own My Car

own my car

Femmefrontaal Evelin is uitgedaagd om de strijd aan te gaan met Autoblogger Wouter Karssen om te bepalen wie van de drie het sterkste sociale netwerk heeft. Dat doen ze door tegelijkertijd een Kia Sportage 1.6 GDI uit 2012 voor €15.950,- aan te bieden. Als jij #teamfemmefrontaal bent én maf van Kia check dan snel dit filmpje, en deel de link  met jouw vrienden en familie!!

Met Own My Car van ALD Automotive kunnen leaserijders van ALD Automotive hun leaseauto aan het einde van het contract verkopen via social media. De rijders krijgen voor het einde van het contract een aantrekkelijk aanbod om de auto over te nemen. Gaan zij hier niet op in dan kan hetzelfde aanbod via social media worden gedeeld. Hieronder de Kia Sportage die wij verkopen! Klik op het plaatje, voor meer info:

Own my car

Welk voordeel heeft het voor de leaserijder
Hapje eten! De leaserijder kan zijn/haar auto kopen waar de onderhoudshistorie van bekend is, en ontvangt bij verkoop een dinercheque ter waarde van €150,-.

Welk voordeel heeft het voor de koper?
De  koper heeft een prijsvoordeel omdat de auto tegen een gunstig tarief wordt aangeboden én er is meer vertrouwen omdat de auto wordt gekocht van iemand binnen zijn of haar persoonlijke netwerk.

Welk voordeel heeft het voor de leasemaatschappij?
ALD Automotive kan door de verkoop via Own my car een schakel uit het operationele proces halen, wat voor hen een besparing oplevert. De auto’s hoeven bijvoorbeeld niet meer aangeboden te worden via de veilingsite van het bedrijf.

Lees ook:  Vernieuwde Toyota Yaris: never change a winning team

Over ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.300.000 voertuigen en meer dan 5.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. In juni 2016 is ALD Automotive gekozen tot beste leasemaatschappij van Nederland.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
BENTLEY in superzoet PANTONE kleurtje!
De Britse fabrikant van luxe auto’s en sportwagens komt nu in samenwerking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *