Absolute droomauto: de nieuwe Audi R8 Spyder

Audi R8 Spyder

Nog sneller, nog lichter en nog dynamischer: de nieuwe Audi R8 Spider. Een echte droomauto die iedereen met een liefde voor racemonsters wel op zijn of haar naam wilt hebben staan. Los van het waanzinnige design (het is echt een eye-catcher!) gaat ons hart pas echt snel kloppen als we de motor zien. Van 0 naar 100 km/h in slechts 3,6 seconden en een topsnelheid van 318 km/h wat allemaal mogelijk wordt gemaakt door de V10 onder de motorkap. Mooiere muziek is er toch niet?

Maar vooral het design heeft een upgrade gekregen en we are in love! Zijn lange, slanke silhouet geeft hem die klassieke mid-engine sportwagen look en toch is de nieuwe R8 14 millimeter korter dan de vorige uitvoering. Waar wij pas echt wild van worden is het open dakje, want daar heeft de Audi R8 “Spyder” zijn naam aan te danken. Dicht valt deze cabriotop als een puzzelstukje in het design en open is hij vlekkeloos weggewerkt in het design en zou je vergeten dat auto’s normaal überhaupt een dakje hebben! We kunnen er eindeloos over doorpraten want hij is oh zo mooi om te zien en staat dan ook direct bovenaan onze bucketlist. Maar droom vooral zelf weg bij de prachtige foto’s, dan printen wij ze vast uit voor boven ons bed 😉

Audi R8 Spyder

Audi R8 Spyder Audi R8 Spyder Audi R8 Spyder

 

 

 

Comments

comments

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024
More from Isabeau Kamphuis
Velligste auto’s 2018: en de winnaars zijn..
De beste auto uitkiezen is zo makkelijk nog niet, want waar baseer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *