De Galaxy Girls gaan weer los tijdens de Junkyardrace in oktober!

Junkyard race

Eindelijk is het weer zover, de Galaxy Girls maken zich op voor de tweede Junkyardrace van het jaar! Dit keer in iets andere samenstelling. Rianne Bergman maakt plaats maakt voor Sacha de Goede, zij maakte vorig jaar al deel uit van het team. Rianne is haar eigen kapsalon gestart, Pole Position en heeft zoveel kapsels te knippen, dat ze deze race even overslaat (snif).

Team oktober 2017

In maart 2017 veroverden de raceladies een fantastische 2e plek en in oktober zetten ze al hun GIRLPOWERRR in om de 1e plaats te veroveren! Vrijdag 27 oktober om 12:00 uur barst de strijd los op circuitpark Zandvoort. Galaxy Girls Evelin Dorssers, Janine Pronk-Venema, Mariska Miedema en Sacha de Goede rijden weer in de Galaxy BMW van Race Factory. De BMW heeft zijn spacepak weer uit de kast getrokken omdat de dresscode net als in maart ‘Space & Beyond’ zal zijn.

Wil je zien hoe de dames in maart de tweede plek pakten?

Wat is de Junkyardrace?

De Junkyardrace is een zes uur durende race waarbij er met auto’s wordt gereden die niet meer dan 500 euro kosten. Uiteraard moeten deze auto’s wel aan de circuit veiligheidsnormen voldoen, zoals een rolkooi en kuipstoelen.  Zelf deelnemen kan natuurlijk ook! (klik op de link hierboven).

Comments

comments

Lees ook:  Dit is de top 5 meest sexy auto's van 2020
More from Evelin Dorssers
BMW M235i: Met de M van Meesterlijk!
In de huidige modellenreeks van BMW komen er naast de bestaande M...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *