Women’s World Car of the Year 2017: Let the games begin!

women's world car of the year 2017

We zijn nog maar een kleine maand verwijderd van de uitslag van de Women’s World Car of the Year 2017, wat betekent dat het stemproces momenteel in volle gang is! Het is een democratisch systeem waarin niet een comité maar de juryleden (bestaande uit meer dan 20 vrouwelijke autojournalisten van over de hele wereld) zelf beslissen op welke auto’s er gestemd zal worden.

Eerst krijgt elk jurylid de kans om haar eigen voorkeuren te uiten. In elke categorie worden vier auto’s genomineerd en op basis daarvan wordt op 31 oktober de eerste Masterlist gepubliceerd! Spannend. Er kan gestemd worden op alle auto’s die een plekje op deze lijst weten te bemachtigen. Zodra er voor elke categorie een winnaar is bepaald wordt er opnieuw gestemd voor de Supreme Winner van 2017. Dit gebeurt allemaal anoniem en onder controle van internationaal accountantskantoor Grant Thornton

De winnaars worden bekend gemaakt op 10 november 2017, met uitzondering van de Supreme winnaar; die volgt een dag later op 11 november. Houd FemmeFrontaal in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

De Supreme Winner van 2016 was de Jaguar F-Pace. Namens Nederland zit Odiel Mennink sinds 2014 in de jury van Women’s World Car of the Year.

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
Written By
More from femmefrontaal
“Ik noem Max wel eens de Nederlandse Justin Bieber”
Moeder Sophie Kumpen geniet op de achtergrond mee van de racesuccessen van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *