Wie gaat er vrijdag met jou mee naar het JAN Netwerk Event?

JAN Netwerk Event

Zo leuk! FemmeFrontaal mag van partner Peugeot Nederland 2 x 2 kaarten verloten voor het JAN Netwerk Event van vrijdag aanstaande! Het JAN Netwerk Event staat dit jaar geheel in het teken van ‘DURF TE VERANDEREN’. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel én je gaat naar huis met een dikgevulde goodiebag. Met wie wil jij hier naartoe? Tag haar op Facebook FemmeFrontaal en wij laten je donderdagmiddag weten of je ernaartoe mag!

WAAR: Het Sieraad (Postjesweg 1, Amsterdam)
WANNEER: Vrijdag 6 oktober 2017, vanaf 13:00 uur

Kaarten voor het JAN Netwerk Event kosten normaal 59,95 euro per persoon. Laat voor donderdag 5 oktober 12u00 op Facebook FemmeFrontaal een reactie achter en tag je liefste vriendin/moeder/oma of zus met wie je wilt gaan!! 

Wat ga je beleven op het JAN Netwerk Event?

De line up ziet er geweldig uit! Verschillende interessante sprekers zullen aan het woord komen:

JAN Netwerk Event

Diana Matroos

Interviewer bij BNR Nieuwsradio, presentator bij RTL, dagvoorzitter en presentatiecoach: vier verschillende activiteiten met één kern: mensen. Diana achterhaalt met een open vizier de drijfveer van mensen en waar zij energie uit genereren om zo het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Susan Smit en Marion Pauw

Bestsellerauteurs schreven Hotel Hartzeer, een diepgravend maar ook komisch boek over liefdesverdriet. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien. Wie de pijn aan gaat heeft een geweldige kans op persoonlijke groei.

Farah Nobbe

Mede-eigenaar van Nobbe Mileras trainingen Farah Nobbe ontwikkelde nieuwe trainingsmethodieken waarbij zij theather, televisie, film en psychologie optimaal in zijn verwerkt, naar aanleiding van haar ontevredenheid over de regulaire presentatietrainingen. Het leert je omgaan met tegenslagen, zowel zakelijk als privé. Vallen, opstaan en hoe weer door te gaan?

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Carolien Spaans

Columnist en freelance journalist Carolien Spaans woont samen met haar zoon Lucas (2) in Haarlem. In april 2016 verongelukte haar man
Jean Michel. Carolien schrijft maandelijks een column voor JAN over haar leven – van bijzondere momenten tot de dagelijkse obstakels die
ze tegenkomt. Op het JAN Netwerk Event leest ze een column over verandering voor.

Katinka Polderman

Droogkloot Polderman is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte deze cabaretier al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, engagement, rake observaties en doortimmerde liedjes. Op het JAN Netwerk Event zet zij een mini-voorstelling neer, uiteraard passend bij het thema.

Janneke Niessen

Janneke Niessen is medeoprichter van DQ&A en Improve Digital, investeerder, mentor en mede-initiatiefnemer van de Inspiring Fifty. In 2014 werd zij EY Entrepreneur of the Year. Ook buiten de zakenwereld laat ze zich zien: ze is lid van de raad van toezicht bij Unicef Nederland en met haar boek Project Prep moedigt ze meisjes aan om actief te worden in de tech-wereld. Op het JAN Netwerk Event laat ze zien dat je moet durven te falen om verder te komen in het leven.

Hope Bastine

SIMBA’s in-house psycholoog en mindfulness-expert Hope Bastine met een wake-up call. Als je alles gedaan hebt om te veranderen, denk dan ook eens aan je slaappatroon. Het is belangrijk om goed te slapen. Het loont om je slaapgedrag zo nodig aan te pakken en zo gezonder te worden.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Hoe vind je de perfecte autoverzekering?
Mooie auto’s, snelle auto’s, indrukwekkende technologie en motoren die beter presteren dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *