Nooit meer beslagen autoruiten!

Eén van mijn grootste ergernissen in de herfst? Beslagen autoruiten! Vroeger, toen ik nog in mijn Renault Twingo reed, duurde het ’s ochtends steevast 10 minuten voor ik met goed fatsoen en fatsoenlijk zicht weg kon rijden. Maar daar had ik natuurlijk nooit het geduld voor, dus begon ik de ruit alvast te vegen met sponsen of erger nog, met mijn handen. Waar de ruit natuurlijk spekvet van werd en het zicht dus alleen maar slechter.

Beslagen autoruiten

En wat blijkt nu? Al die frustratie had voorkomen kunnen worden met een sok en wat kattenbakvulling… De werking hierachter is eigenlijk ontzettend logisch (zoals meestal met geniale ideeën), vul de sok met de vulling, leg deze in de auto en de vulling zal het vocht in de auto absorberen. Al na een paar dagen is het verschil merkbaar. Geloof je me niet? Bekijk dan dit filmpje en voorkom voor altijd beslagen autoruiten!

Comments

comments

Lees ook:  Opel Corsa: metamorfose #5
Written By
More from Manon Pleiter

Met een dreumes naar de Formule 1: 10 survivaltips

Met een kleintje van 16 maanden een weekend naar de Formule 1...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *