PUMA X Lewis Hamilton

Puma, Lewis Hamilton

Sport gigant PUMA lanceert een nieuwe performance campagne “24/7” voor mannen (alleen voor mannen?) met niemand minder dan de viervoudige FIA Formule 1 wereldkampioen Lewis Hamilton. Samen met deze nieuwe trainingslijn van PUMA laat hij zien dat een goede work out niet in de sportschool plaats hoeft te vinden.

On the go

Als wereldberoemde coureur is Lewis Hamilton continu in the go. Voor iemand die nooit lang op dezelfde locatie is en een megadruk bestaan heeft is een standaard sportschool abonnement niet voor hem weggelegd. Niet nodig, vindt PUMA; urban omgevingen en steden over de hele wereld kunnen namelijk ook prima als parcour of sportschool dienen. Het resultaat achter deze filosofie is een trainingslijn waar high performance training technologie en streetwear elkaar ontmoeten.

Familie

Hamilton mag de “24/7-lijn” als ambassadeur van PUMA natuurlijk als eerste testen en vormt de perfecte kandidaat. Dit bewees hij op de eerste wereldwijde Team Faster Summit in Los Angeles vol work outs en workshops. “Voor mij is training een van de belangrijkste dingen in mijn leven, ik doe het niet alleen om fit te blijven, maar heb het nodig voor mijn werk. Voor elke race moet ik hard trainen, dat bepaalt het verschil tussen winnen en verliezen. Ik vind het geweldig om niet alleen onderdeel te zijn van de PUMA-familie, maar om ook het gezicht te zijn van deze campagne, want die komt voor 100% overeen met wie ik ben,” aldus Lewis Hamilton.

Comments

comments

Lees ook:  CUPRA onthult de nieuwe Formentor en Leon en wij waren erbij
Written By
More from femmefrontaal
Editors choice: Top 10 zomerauto’s!
De zomer had zich een tijdje verstopt, maar nu komt hij toch...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *