Editor’s choice: winterschoenen voor op de pedalen

winterschoenen

Winter is coming! Het kwik daalt weer richting het vriespunt en dat betekent dat de pumps helaas weer even de kast in gaan en we onze wintergarderobe weer tevoorschijn mogen halen. Gelukkig kunnen we de verwarming in de auto lekker opstoken, maar voor het eventuele krabben moeten we goed ingepakt zijn. En, niet onbelangrijk, onze voeten moeten we in lekker warm en comfortabel schoeisel steken. Je kunt natuurlijk geen pedalen intrappen met een paar ijspegels. Daarom hier de editor’s choice winterschoenen van FemmeFrontaal:

Franjes voor Odiel

dameslaarzen
Een typisch paar Odiel boots! Vrouwelijke laarzen van suede, in een mooie congackleur. Gooi ze onder een rokje of onder een mooie denim, alles kan!

Naaldhakken voor Evelin

dameslaarzen
Onze Evelin heeft een zwak voor designerheels en alles wat een naaldhak heeft. Vrouwelijk en ronduit sexy, ondanks dat ze misschien een tikkeltje koud zijn. 😉

Overknees voor Manouk

dameslaarzen
Ze raakt er niet over uitgepraat, onze Manouk. In de categorie dameslaarzen staan overknee boots staan al lang op haar verlanglijstje. Het liefst draagt ze ze onder een oversized trui. Comfortabel, maar stiekem toch sexy!

Classic chelsea boots voor Rowan

dameslaarzen
Never wrong with a classic! De Chelsea boot mag eigenlijk niet ontbreken in je schoenenrek. Deze dames enkellaarsjes zitten lekker en passen overal bij. Ze draagt ze graag onder een mooie flared pants.

Bikerboots voor Rianne

dameslaarzen
Racechick Rianne gaat voor stoer met dit toffe paar bikerboots. Zwart leer doet het altijd goed en de gespen maken de laars net wat interessanter.

Enkellaars met bont voor Janneke

dameslaarzen
Janneke gaat voor praktisch. Kids hè, dan zoek je een paar stappers die wel tegen een stootje kunnen. Met deze laarzen zit het voor deze winter wel snor!

Lees ook:  Welke kosten komen er bij een auto kijken?
Lees ook: Designerhakken zijn als supercars

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
De nieuwe Audi TT RS Coupé en Roadster
Met een nieuwe voorzijde, nieuwe vaste achterspoiler en een agressiever uiterlijk is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *