Een sollicitatiegesprek met een Volvo? Jazeker, dat kan!

Volvo HR90

In de strijd om technisch personeel tovert Volvo een S90 uit de hoge hoed die het sollicitatiegesprek op zich neemt (in plaats van de HR-manager). Zijn naam: de Volvo HR90. De Zweedse versie van de Knightrider?

De marketingstunt staat NU op de Salon in Brussel. Volvo wil hiermee zoveel mogelijk autotechneuten uitdagen voor een job bij Volvo te kiezen. Ben je de gelukkige die uitgenodigd wordt voor een gesprek, dan mag je plaatsnemen op de bestuurdersstoel. De Volvo HR90 gaat dan vervolgens het sollicitatiegesprek met je aan. Met dank aan artificial intelligence kan de Volvo jouw expressie analyseren, sociale vaardigheden meten én technische kennis over auto’s testen.

Volvo HR90
Volvo HR90

Veel beter toch dan zo’n vervelende HR-manager (knipoog)? Lijkt je dit helemaal te gek, dan verwijzen we je graag door naar Volvo. Daar kun je het filmpje bekijken!

Lees hier onze rijtest met Volvo S90

Door FemmeFrontaal Odiel

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Parijs autoshow 2016: groen, groener, groenst (foto’s en vlog)

Op de brute groene Mercedes-AMG GT-R na waren zijn zo’n beetje alle...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *