Bij Audi mag je de autokleur gewoon helemaal zelf bepalen!

Audi, autokleur, färbe nach wahl

Als je maar betaalt en dan maakt het Audi geen barst uit of je nu voor een Audi A1 kiest in kleurtje Tiffany Blue (ja!) of wilt rijden in een blinkend gouden Audi A7. Eindelijk is er een merk die het gewoon doet.

‘Farbe nach wahl’ heet de nieuwe optie van het Duitse merk uit Inglostadt. Dat niemand dat eerder heeft bedacht, behalve natuurlijk Rolls Royce met hun bespoke limousines. Je kunt echt helemaal losgaan bij Audi, niets is te gek: van een A3 in de kleurtje ‘nude’ tot een TT die matcht bij je favo Jimmy Choo pumps.

Ook inside

Optioneel is het zelfs mogelijk om ook de decoratielijsten in het interieur, de lederen bekleding en/of het stiksel (die laatste twee vanaf de Audi A4) in dezelfde kleur uit te voeren. Farbe nach wahl, ofwel jouw one of a kind Audi, is als optie beschikbaar vanaf € 3.221. Hoe groter de auto, hoe meer lak, hoe duurder, maar dat is ook logisch.

Wat een Audi in de kleur Magenta doet in de restwaarde, wij vrezen het ergste. But hey, beleving is ook wat waard, toch? Welk kleurtje zou jij kiezen?

VOOR TEAM AUDI: 7 X DE MOOISTE AUDI’S EVER!

Lees het hier!

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
Written By
More from femmefrontaal
Handige tips bij het aanschaffen van een tweedehands auto
Ben je van plan om een tweedehands auto aan te schaffen? Dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *