Speciale MINI voor het Britse bruidspaar

Stiekem keken we hier al een tijdje naar uit, The Royal Wedding! Meghan Markle en Prince Harry gaven elkaar zaterdag het ja-woord en om dit te vieren had het Britse merk MINI een speciale MINI samengesteld. De auto werd na afloop van de bruiloft overhandigd aan The Children’s HIV Association (CHIVA). Zij zullen de auto veilen.

De unieke MINI is gehuild in Crystal White en heeft zilverblauwe accenten. De MINI is te herkennen aan zijn chromen grille en koplampomlijsting. Daarbij hebben de achterlichten het Union Jack design waar we zo van houden en als finishing touch zijn de velgen uitgevoerd in donkerblauw mat metallic.

Voor deze speciale gelegenheid heeft MINI uitgepakt met de MINI Yours Customized opties. Het dak is voorzien van een handgemaakt design, die de nationale vlaggen van zowel Meghan als Prince Harry representeert: de Union Jacken de Stars & Stripes. Deze elementen komen ook terug in het interieur. Wanneer je de deur opent, word je verwelkomt door een projectie ‘Just Married’-projectie op de grond. Leer in de kleur Satellite Grey sieren het interieur. De zilverblauwe accenten van het exterieur zijn ook terug te zien in sommige chromen aspecten in het interieur.

Voor welk bedrag denk jij dat de MINI geveild zal worden?

Comments

comments

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8
More from Rowan Peperkamp
Audi S3 Sportback: Met een vleugje bravoure
De strijd om de beste hothatch is nog lang niet gestreden. Elk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *