De werkoutfit: 5 musthave items

werkoutfit

Soms vragen we ons weleens af of er geen benzine in plaats van bloed door onze aderen stroomt, want oh wat houden we toch van auto’s en alles wat daarbij komt kijken. En hoe leuk is het om ook daadwerkelijk zélf aan je – oude – auto te kunnen sleutelen? Het is echter niet de bedoeling dat onze volledige garderobe onder het smeer komt, dus een speciale werkoutfit is geen overbodige luxe en daarbij een stuk veiliger.

De Tuinbroek


De praktische tuinbroek is misschien wel het meest praktische model om in te klussen. Genoeg zakken om poetsdoeken en sleutels in te stoppen, hij zakt niet af als je gehurkt bij een velg aan de slag moet en beschermt ook nog eens je T-shirt.

De veiligheidsschoenen


Ondanks dat we aardig overweg kunnen met een gereedschapskist, wil dat nog niet zeggen dat we niet een beetje onhandig zijn. De kans dat de inhoud van de gereedschapskist op onze voeten belandt, is dan ook vrij groot. Een paar stevige zwarte veiligheidsschoenen van Engelbert-Strauss zorgen er in dat geval voor dat de inhoud van de gereedschapskist, of al het andere wat je weleens uit je handen laat vallen, niet voor onnodige schade aan onze voeten zorgt.

Het fluffy vest


Je oude auto heeft helaas niet alleen in de zomer onderhoud nodig, dus zal je ook geregelmatig in barre temperaturen in de garage staan. Om dat wat aangenamer te maken, is een fluffy warm vest een goede uitkomst.

De kniebeschermers


Zelf aan je auto sleutelen vraagt om oncomfortabele houdingen als bukken en knielen. Deze rode kniebeschermers van Engelbert-Strauss kunnen de kans op bont en blauwe knieën in ieder geval een beetje beperken.

Lees ook:  Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen

Fotografie: website Engelbert Straus.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Op welke kleur autolak zie je de meeste schade?
Bij deze beloven wij plechtig; er wordt vanaf nu niet meer ‘op blik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *