Dua Lipa x Jaguar: wij waren erbij!

Op 3 september kregen we – ofwel hoofdredacteur Odiel –  de kans om the princess of pop, Dua Lipa herself te aanschouwen in de Sugar City in Amsterdam tijdens een exclusief event van Jaguar: The Pace: Season One.

De Brits-Kosovaarse singer-songwriter heeft een exclusieve remix gemaakt van haar nieuwste nummer ‘Want To’. Dit deed zij echter niet op de meest gangbare manier, maar met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde software die gegevens van haar rijgedrag in de nieuwe Jaguar I-PACE muzikaal gebruikte om vervolgens een remix te componeren. Op 3 september werd deze unieke samenwerking tussen Dua Lipa en Jaguar gepresenteerd. Voor haar remix van ‘Want To’ werd de rijstijl van de zangeres geregistreerd door slimme sensoren in de Jaguar I-PACE. De hoeveelheid gebruikte elektrische energie, haar manier van optrekken en remmen hebben onder andere het tempo, het arrangement en de overall feel van de remix bepaald. En precies datzelfde werd gedaan met de rijstijl van Odiel in de nieuwe Jaguar I-Pace. Het resultaat, een behoorlijk lekker nummertje! Beluister onze FemmeFrontaal bespotte soundtrack by Dua Lipa hieronder!

Note: lukt het je niet om bovenstaande video via YT af te spelen, klik dan hier: “Check out my collaboration with Dua Lipa and Jaguar.

Tijdens haar optreden riep Lipa haar fans op om ook zelf aan de slag te gaan met het maken van een remix met de door Jaguar ontwikkelde technologie. Hier heb je namelijk niet per se een elektrisch aangedreven I-PACE voor nodig, maar dit kun je ook doen met Spotify of door het tappen op het scherm van je mobiele telefoon.

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Door de door Jaguar ontwikkelde technologie is het mogelijk om meer dan een miljoen verschillende remixen te maken, waarbij de makers zelfs nog kunnen kiezen uit verschillende tempo’s en diverse genres zoals hip-hop, dance, maar ook symfonisch of pop.

De Dua Lipa x Jaguar versie van ‘Want To’ staat op het album ‘Dua Lipa The Complete Collection’, die op 7 september wordt gereleaset.

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Hothatch: Volkswagen Golf GTI TCR
Wij zijn dol op unieke hothatches, dus deze video over de Volkswagen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *