Report: stoerste 4×4 outdoor Festival in Nederland, het 4WD Festival in Oss!

Ik zet mezelf schrap in de kuipstoel als we onder luid motorgebulder een heuvel naar beneden denderen. Wat is dit gaaf! De DAF-truck van het DDW Rallyteam waar ik me momenteel in bevind is namelijk een demo tijdens het 4WD Festival aan het uitvoeren. Deze demo’s zijn maar een klein onderdeel van het 4WD Festival in Oss wat ik zondag 9 september bezocht. De gehele dag heb ik mezelf ondergedompeld in alles wat met 4×4 te maken heeft. Weten hoe dat eruit zag? Kijk dan hier:

Comments

comments

Lees ook:  Dit zijn de nieuwe BMW iX3 en de Concept i4
More from Evelin Dorssers

Weg met de vrouwenparkeerplaats

Eens in de zoveel tijd word ik ermee geconfronteerd: de vrouwenparkeerplaats. Een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *